Стипендії для учнів Франківської громади
Опубліковано: 2023-12-11 16:30:00
Проголосували на сесії за виділення стипендій для найкращих учнів Франківської громади. Школярі отримуватимуть кошти щомісяця. Так, 11 випускників одержуватимуть по 2000 гривень та 29 учнів – по 1000 гривень.

Список стипендіатів Івано-Франківської міської ради на 2024 рік, які є випускниками закладів освіти у 2024 році

    Турок Софія Іванівна - Ліцей ім.Р.Шухевича  11 клас.
Переможниця ІІ та ІІІ етапів з багатьох предметних олімпіад, творчих конкурсів, інтелектуальних турнірів. 2022-2023н.р.: - III місце у II етапі Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді ім.Т.Шевченка, - III місце у II етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови та літератури, - III місце у II етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з історії, - учасниця диспуту-зустрічі науковців із молоддю м.Івано-Франківська «Конституція України, права та обов’язки молодого покоління, реалії військового стану».
 
     Малинович Богдан Вячеславович - Ліцей ім. Івана Пулюя 11 клас.
Учився у фізико-технічному ліцеї Херсона. Був учасником предметних олімпіад з математики, фізики та англійської мови, на яких займав призові місця на міських та обласних етапах: ІІІ місце ІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з математики, ІІ місце – з фізики, 2022-2023н.р.). Команда “Matrix”, до складу якої входив Богдан, перемогла на цьогорічному конкурсі «Математичний занзібар». 
 
     Єфименко Анастасія Олександрівна - Ліцей ім. Івана Пулюя 11клас.
Переїхала із Луганської області. У 2022-2023 н.р. – І місце в ІІ етапі та ІІ місце в ІІІ етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з біології, ІІІ місце в ІІ етапі з хімії. Активний учасник спортивних секцій (підводне плавання – ІІ юнацький розряд. Займається естрадними танцями.
 
      Ільків Ангеліна Олегівна - Ліцей № 3 11 клас.
Пише вірші. Волонтер Центру Польської Культури та Європейського Діалогу у місті Івано-Франківську. У 2023 році нагороджена грамотою за зайняте ІІІ місце в міському етапі обласної історико-географічної експедиції учнівської молоді «Історія міст і сіл України» у номінації «Нарис-опис міста (села)», нагороджена подякою за участь у міському огляді-конкурсі читців, присвяченому 209-ій річниці від дня народження Т.Шевченка, дипломом II ступеня у IV конкурсі учнівських творів-есе з правової тематики, проведеного на базі Прикарпатського університету ім.В.Стефаника.
 
      Калиній Юліан Ігорович - Ліцей №11  11клас.
Досягнення: 2022: 2 місце у ІІІ етапі Всеукраїнської олімпіади з хімії та 3 місце на IV етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з хімії: 3 місце у ІІІ етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України. Секція: Хімія. Дослідження сили кислот квантово-хімічними розрахунками. Лідер учнівського самоврядування ліцею, головний звукорежисер ліцею.
 
    Мельник Олексій Богданович - Ліцей №15 11клас.
Досягнння: ІІ етап учнівської олімпіади з курсу «Основи християнської етики» «Як ти знаєш Біблію?» (2020,2021,2022), ІІ місце у загальноміському конкурсі «Ми-за здорове харчування!» (2019), ІІІ місце у загальноміському інтелектуальному конкурсі юних знавців природознавства «Що? Де? Коли?» (2018), ІІІ місце у ІІ етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з історії (2022),учасник ІV онлайн-олімпіади з правознавства Навчально-наукового юридичного інституту для учнів загальноосвітніх навчальних закладів (2023).
 
      Іваницька Людмила Вікторівна - ДЮСШ №3 2007.
Кандидат у майстри спорту України з шахів. У Чемпіонаті України серед дівчат віком до 20 років із класичних шахів, швидких шахів та блискавичної гри вона виборола 2 та 1 місця; у Чемпіонаті України серед дівчат віком до 18 років - 1 місце з блискавичної гри, 2 місце- з класичних шахів, 3 місце- з швидкої гри. У Чемпіонаті Європи серед дівчат до 18 років (Румунія) поділила 3-4 місце з класичних шахів. Гравчиня збірних команд м.Івано-Франківська та області у вікових групах до 16,18 та 20 років.
 
     Білан Діана Михайлівна - Ліцей ім.Р.Шухевича 11клас.
Вокалістка. Співає сольно, у складі хорових та вокальних колективів. Лауреат багатьох всеукраїнських та міжнародних конкурсів. 2021-2022н.р.: Гран-прі у міжнародному пісенному конкурсі-фестивалі «Зоряні мости»; 2022-2023н.р.: I місце у вокальному конкурсі на обласному етапі у номінації «Українська популярна музика», Гран-прі у всеукраїнському пісенному конкурсі «Unite For Ukraine», I місце у вокальному конкурсі «Bukovel-Fest».
 
   Починок Станіслав Миколайович - Центр освітніх інновацій 11клас.
З 2020 року займається у гуртках: «Робототехніка», «3D-моделювання», «3D-друк», «Прикладна математика». Переможець Міжнародного конкурсу «Врятуймо планету разом»: 2022 – ІІІ місце за дизайн «Розумного автобуса»; 2023 – ІІ місце у науково-технічній номінації за авторську модель «Ангелики миру» (виготовлені засобами 3D-моделювання). - ІІ місце у V Всеукраїнському фестивалі освітніх інновацій у проєкті «SMART-BUS».
 
    Куляк Михайло Віталійович - Центр освітніх інновацій 11клас.
Учасник гуртка «Прикладна математика». Досягнення: 2023: - І місце в ІV Mіжнародному конкурсі учнівської молоді «Bрятуймо планету разом» з проєктом  «Smart-bus for peace», - сертифікований випускник близько 20 Всеукраїнських і Міжнародних освітніх курсів з психології, соціології, українознавства, інформаційної безпеки та комп’ютерної грамотності. Займається авіа- та ракетобудуванням при МЦНТТУМ. Займається тхеквондо.
 
    Гергелюк Іванна Василівна - ЦПТО №1 ІІІ курс.
Навчається за професією «Перукар-модельєр. Візажист» Переможниця конкурсу перукарського мистецтва Центру (2022). Постійно працює над вдосконаленням фахової майстерності, вивчає новітні прогресивні методи перукарського мистецтва, активний учасник онлайн семінарів, позаурочних заходів (містечко професій, «Лайф-коучинг»). Член Ради учнівського самоврядування Центру. Ініціатор проведення благодійних ярмарків у закладі.


Список стипендіатів Івано-Франківської міської ради на 2024 рік, які не є випускниками закладів освіти у 2024 році

     Шупенюк Ярина Любомирівна - Ліцей ім.М.Сабата 5 клас. 
Переможниця ІІ, ІІІ та IV етапів Всеукраїнської олімпіади з української мови та літератури (абсолютне 1 місце), 2 етапу конкурсу «Об’єднаймося ж, брати мої!» в номінації «Література» у 2020. Цікавиться історією, багато читає, пише поезію, готує власну поетичну збірку.
 
     Рибчак Анна Іванівна - Ліцей ім.М.Сабата 6 клас.
Переможниця ІІ етапу предметної олімпіади з правознавства, математики та хімії, ІІІ етапу з хімії (2023). У 2023-2024 навчальному році учениця стала переможницею ІІ етапу Всеукраїнської предметної олімпіади з правознавства, здобувши 1 місце. Працює над науково-дослідницькою роботою МАН. 
 
 
     Вовк Роман Володимирович -Ліцей ім. Івана Пулюя 10 клас.
Президент ліцейного парламенту. Член організації Міської Ради Учнівського Самоврядування (МРУС). У 2022-2023 н.р. зайняв ІІ місце у ІІ етапі, ІІІ місце в ІІІ етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з правознавства. Співавтор проєкту «Велоспорт для всіх», метою якого є популяризація та розвиток велоінфраструктури Івано-Франківська. Брав участь у таких проєктах від міської ради: «Чай з депутатами», презентації «Як бути лідером від наймолодшого депутата», «Місцеві депутати. Атестація». Займається спортом.
 
      Тимчишин Наталія Ігорівна -Ліцей ім. Івана Пулюя 10 клас.
Учасниця та призер предметних олімпіад: міського етапу олімпіад з хімії та математики, обласного етапу з економіки. Учасниця різноманітних турнірів: «Математичний занзібар», Всеукраїнський турнір юних математиків ім.М.І. Ядренка. Захоплюється Motiondesign та Javaпрограмуванням. Займається плаванням. Навчається в ДЮСШ №2. Представляє Івано-Франківську область на Чемпіонаті України з плавання, де входить у десятку кращих спортсменів.
 
     Дрінь Софія Тарасівна- Ліцей №1 10 клас.
Захоплюється англійською мовою та вокальним співом. Займається вокалом у продюсерському центрі «Star Team». За час навчання брала участь у міських та обласних вокальних конкурсах, де здобула: у фестивалі «Зорепад» Диплом І ступеня, Гран –прі у Міжнародному конкурсі «Слов҆янський вінець» (Болгарія 2018р.), Диплом лауреата «Празький зорепад» (Чехія 2019р.), І місце конкурс-фестиваль «Карпатські соловейки», І місце у конкурсі «Створюй своє майбутнє зараз!», І місце у Міжнародному фестивалі «Єдина країна», Диплом І ступеня у Міжнародному фестивалі «Wonder Fest Georgia» (Грузія 2018р.), диплом лауреата ІІ ступеня (Франція 2019р.), І місце у міському конкурсі солістів «Пісенний дивограй» (2023р.) Член учнівського самоврядування ліцею.
 
    Заболотна Уляна Ігорівна - Ліцей №5 10 клас.
У 2022-2023н.р. здобула 2 місце у III етапі Всеукраїнської олімпіади з інформаційних технологій і 3 місце з хімії, на міському етапі - 1 місце з інформаційних технологій , хімії та математики, а також 3 місце з інформатики (програмування) та правознавства. Брала участь у X Українській олімпіаді з лінгвістики та здобула Диплом І ступеня, завоювала бронзову медаль на ІІІ Азіатсько-Тихоокеанській Олімпіаді з Лінгвістики. Була 3 в рейтингах на відборах Міжнародної Олімпіади з лінгвістики і входила до складу команди, яка представляла Україну на XX Міжнародній Олімпіаді з лінгвістики. 
 
     Чир Вікторія Романівна - Ліцей №5 10 клас. 
У 2022-2023н.р. здобула перемоги у IV етапі Всеукраїнських предметних олімпіад: І місце з біології, ІІ місце з екології; у III етапі: І місце з біології та екології, ІІ місце з німецької мови, ІІІ місце з історії; у ІІ етапі: І місце з біології, ІІ місце історії,  німецької мови, ІІІ місце з української мови та літератури, географії, екології. У 2023 році успішно склала іспит з німецької мови на рівень володіння В1 та з англійської мови на рівень В2. 
 
      Ромашко Владислав Ярославович - Ліцей № 11   9 клас.
 Відмінник навчання з першого класу, особливо захоплюється вивченням хімії. Участь у всіх етапах Всеукраїнської учнівської олімпіади з хімії серед восьмикласників стала для нього переможною: ІІ етап – ІІ місце, ІІІ етап – ІІ місце, ІV етап -  диплом ІІІ ступеня. З початку 9 класу працює в секції «Хімія» Малої академії наук. Займається бальними танцями. 
 
     Поліщук Вероніка Олексіївна - Ліцей №11  9 клас.
Переїхала з Херсону. 2022-2023н.р.: переможниця Всеукраїнських учнівських олімпіад: ІІ етап: 1місце з фізики, 2 – з хімії, 3 – з астрономії. ІІІ етап: 1 місце з фізики, 3 – з астрономії. Учасниця IV етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з фізики. Захоплюється спортивними танцями та малюванням, учасниця волонтерського руху, організованого херсонською громадою в Івано-Франківську. 
 
     Паславський Андрій Володимирович - Ліцею №16  10 клас.
У 2022-2023н.р. зайняв 2 місце в ІІ етапі Всеукраїнської олімпіади з біології, 3 місце в ІІІ етапі Всеукраїнської олімпіади з біології; 3 місце в ІІ етапі Всеукраїнської олімпіади з правознавства. Активний організатор і учасник благодійних акцій: - передачі для воїнів ЗСУ; - у складі колядницького гурту перерахував кошти на потреби ЗСУ; - БО «Дім Сірка»; - міський Народний Дім; - міський Центр Дозвілля; - Івано-Франківський геріатричний пансіонат; - разом із батьком брав участь в облаштуванні укриття ліцею №16. 
 
 Дем’янчук Катерина Олександрівна - Ліцей №18  10 клас.
Упродовж трьох років перемагає у міському етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з біології, здобула диплом І ступеня на міському етапі Всеукраїнської олімпіади з трудового навчання; диплом ІІ ступеня в обласному етапі Всеукраїнської олімпіади з трудового навчання. диплом ІІ ступеня у міському етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з історії.
 
Джус Світлана Русланівна - Ліцей №21 ім.Є.Коновальця 10 клас.
Рівень навчальної діяльності учениці - високий (11-12балів). У 2022-2023 н.р.: переможниця Всеукраїнських олімпіад з історії – ІІ місце; - української мови і літератури – ІІІ місце; - хімії – ІІІ місце.
 
    Джус Ірина Русланівна - Ліцей №21 ім.Є.Коновальця  10 клас.
У 2022-2023 н.р. має такі здобутки у ІІ етапі Всеукраїнських олімпіад із предметів: - англійська мова - І місце; - математика – ІІІ місце,- І місце на ІІІ етапі Всеукраїнської олімпіади з англійської мови.
 
   Макаренко Владислава Сергіївна - Ліцей № 23 ім.Р.Гурика 10 клас.
У 2022-2023 н.р. здобула 3 місце у ІІ етапі Всеукраїнської олімпіади з історії, 2 місце на ІІ етапі Всеукраїнської олімпіади з української мови та літератури, 1 місце на ІІ етапі та 3 місце на ІІІ етапі Всеукраїнських олімпіад з географії. У 2023-2024 н.р. здобула 3 місце на ІІ етапі Всеукраїнської олімпіади з історії. Брала участь у проєкті «Aspen Teens: Fight for UA dream» (від Klitscho Foundation) та має відповідний сертифікат. Вільно володіє англійською та польською мовами, самостійно вивчає іспанську.
 
    Пилипів Вероніка Ігорівна - Ліцей №23 ім.Р.Гурика 9 клас.
У 2022-2023 н.р. здобула перемоги у ІІ етапі Всеукраїнських предметних олімпіад: І місце з історії, ІІІ місце з біології та ІІІ місце з української мови і літератури. На ІІІ етапі Всеукраїнських предметних олімпіад посіла ІІІ місце з історії. Вільно володіє двома іноземними мовами: англійською та польською. Учасник команди в міжнародному польсько-українському проєкті «ABC polskiej klasy –przestrzeń w edukacji językowej», де діти досліджують здобутки польських науковців від часів Коперника до сьогодні. 
 
    Німак Діана Василівна - Ліцею №24  10 клас.
Президент ради учнівського самоврядування та член ради міського самоврядування. Учасниця шкільних та міських олімпіад та призер різноманітних конкурсів. Нагороджена грамотами: 1 місце в міському і обласному етапі історико-краєзнавчої акції «Герої не вмирають» (2023); 1 місце в міському етапі Всеукраїнської краєзнавчої експедиції «Моя Батьківщина –Україна» (2022); лауреат обласного етапу Всеукраїнської краєзнавчої експедиції «Моя Батьківщина – Україна» (2022). Закінчила з відзнакою музичну школу №3 (2022); отримала диплом за успішне проходження атестації з повітряної гімнастики (2023); сертифікат-підтвердження рівня В1 з англійської мови.
 
    Бутюк Анна Сергіївна - Микитинецький ліцей 10 клас.
Володіє вокальним талантом. Завершила навчання в музичній школі ім. В.Барвінського № 2. Відвідує гуртки вокалу, хору, народної творчості при Народному домі села Микитинці, активний учасник громадського життя. 2022-2023 н.р.: 1 місце в ІІІ етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови та літератури, 1 місце в ІV етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови та літератури. Редактор ліцейного часопису «Шкільні теревені». 
 
     Калиняк Олег Денисович - Ліцей №2 8 клас.
Досяг високих результатів із дзюдо у спортивному клубі «Кано». Нагороджений Похвальним листом за відмінне навчання у 2022 та 2023 роках. 2020 - переможець Відкритого чемпіонату ОДЮСШ з дзюдо, м.Чернівці; 2021 - переможець у Всеукраїнському турнірі з дзюдо, м.Хмельницький; - переможець у відкритій дитячій лізі з дзюдо, м.Львів; переможець у Всеукраїнському турнірі з дзюдо «Кубок школи спорту», м.Київ; 2022 - переможець у 14-му Меморіальному турнірі з дзюдо, м.Познань, Польша; 2023 -  переможець Міжнародного турніру з дзюдо, м.Бардеїв, Словаччина; - призер міжнародного турніру з дзюдо (3-тє місце) м.Пасєчно, Польша; - переможець міжнародного турніру з дзюдо, м.Варшава, Польша; - переможець 4-го міжнародного турніру з дзюдо, м.Вєлічка, Польша. 
 
   Гранат Анна Віталіївна - Ліцей № 13 6 клас.
Із десяти років займається таеквон-до в спортклубі “Adamas”. 2022: лютий - Чемпіонат м. Івано-Франківська - 1місце, - Всеукраїнські змагання з таеквон-до у Івано-Франківській області - 2 місце. 2023: - Чемпіонат Івано-Франківська  - 1 місце, - Міжнародний турнір з таеквон-до - 1 місце (м. Рим, Італія), - Чемпіонат України з кікбоксингу ІСКА два перші місця, м. Львів, - Чемпіонат Європи з таеквон-до - 3місце (м.Люблін, Польща), - Чемпіонат України з кікбоксингу, два перші місця, Міжнародні змагання з таеквон-до - 1місце (м.Будапешт, Угорщина), Чемпіонат Світу з кікбоксингу, два перші місця, м.Мюнхен, Німеччина.
 
   Гавриш Данило Петрович – МЦДЮТ  2011.
Займається у гуртку вокального мистецтва «Талант». Досягнення: -  Всеукраїнський творчий інклюзивний фестиваль «Натхнення без кордонів», м.Кіровоград, 2022 – 2 місце; - Всеукраїнський дитячо-юнацький фестиваль-конкурс естрадної пісні «Різдвяна зірка», м.Київ, 2023 – 3 місце; - Міжнародний двотуровий фестиваль музичного мистецтва «Унісон», м.Київ, 2022 – Гран-прі; - Міжнародний українсько-канадський конкурс мистецтв «Шлях», Україна-Канада, 2023 – Гран-прі; - Міжнародний багатожанровий дистанційний фестиваль-конкурс мистецтв «Зірки тисячоліття», м.Київ, - Міжнародний конкурс мистецтв «Ukrainian Hart» 2023 – 1 місце; - Міжнародний конкурс мистецтв «Autumn Star» 2023 – 1 місце; - Міжнародний двотуровий багатожанровий конкурс мистецтв «Land of Talents 2022», Словаччина – 2 місце; - Міжнародний двотуровий багатожанровий конкурс мистецтв «Tatra of Stars 2022» – 2 місце. 
 
 
    Хрипуненко Ольга Олександрівна – МЦДЮТ 2012.
Призер міжнародних та всеукраїнських змагань і виступів. Учасник конкурсів з хореографії, вокального та інструментального виконання за класом фортепіано. Займається верховою їздою, плаванням, дизайном, пошиттям одягу, плетінням в стилі макраме, виготовленням виробів з епоксидної смоли, образотворчим мистецтвом. Досягнення (музичне мистецтво): – диплом ІІ ступеня, Міжнародного конкурсу-фестивалю (Азербайджан, 2021); - диплом ІІ ступеня (Італія); - диплом 2 премії ІІ Всеукраїнського багатожанрового двотурового конкурсу мистецтв «Україна єдина», м.Київ, 2022, - диплом Лауреата І премії – ІХ Міжнародного двотурового фестивалю-конкурсу виконавців та композиторів «Музика душі», 2022, м.Київ, - диплом за 1-е місце, Всеукраїнський літературно-музичний фестиваль вшанування воїнів України «Розстріляна молодість» до Дня Героїв Небесної Сотні, 2023, м.Київ. 
 
    Єременко Юлія Вікторівна - Дитяча художня школа 5 клас.
Виявляючи чудові здібності до «Рисунку» та «Живопису», яскраво проявляє себе на заняттях з «Композиції» та «Скульптури». Учасниця та переможниця багатьох творчих конкурсів: 2023. – 2 місце в конкурсі образотворчого мистецтва «Франковий мотив», відзнака журі ІІІ всеукраїнського інтернет-конкурсу живопису «Натхнення», учасниця благодійної виставки «100 картин дітей Незламної України» (Лондон), 2022 – учасниця обласного етапу Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості «Об’єднаймося ж, брати мої!»; 2023 – персональна онлайн-виставка творчих робіт на сторінці художньої школи у соціальній мережі «Фейсбук».
 
    Фарбішевська Богдана Петрівна - Хриплинська гімназія 9 клас.
Досягнення за 2022-2023н.р.: І місце у міському етапі обласного конкурсу творчості дітей та учнівської молоді «За нашу свободу»; ІІ місце у відкритій загальноміській виставці-конкурсі «Відлуння осені – 2022»; І місце в обласному етапі конкурсу з образотворчого мистецтва; ІІ місце в міській олімпіаді з образотворчого мистецтва; грамота за креативність, патріотичну позицію та участь в онлайн-конкурсі дитячих малюнків «Після перемоги я …».
  
  Перхулин Дарина Володимирівна - Черніївський ліцей 5 клас.
Брала участь у міжнародній ярмарці в Чехії та ярмарках в Івано-Франківській громаді на підтримку ЗСУ. Обрізала 52 см своєї коси, малює картини, пече домашню випічку. За виручені кошти придбала: - 3 тактичні пічки для ЗСУ ( 27 000 грн), - антидронову рушницю (120 000грн), - Мавік 3Т – (198 000 грн), - евакуаційний дрон для вивозу поранених (44 000 грн), - 3 тактичні рюкзаки (2 600 грн), - комплект зимової форми (4000). За активну громадську позицію і патріотизм отримала  почесну нагороду «Волонтер України».
 
  Семко Златослава Дмитрівна - Черніївський ліцей 5 клас.
Плете вироби з бісеру, за виручені кошти придбала: - міношукач (13 000 грн.), - дрон (20 000 грн.), - тепловізор ( 25 000 грн.), - прилад нічного бачення (12 000грн.), -2 буржуйки (6 000 грн.). За активну громадську позицію і патріотизм отримала  почесну нагороду «Волонтер України».
 
     Бойко Анастасія Богданівна – МДЕС 10 клас.
З 2019р. - член Ради учнівського самоврядування закладу. У 2022 представляла Україну на Міжнародних GLOBE Іграх в м.Збірох (Чехія) з науковою роботою «Зміна клімату в Івано-Франківську», міжнародна програма GLOBE – І, ІІ та ІІІ місця, - І місце, всеукраїнський конкурс «Календар GLOBE 2022 Україна» - ІІІ місце, всеукраїнські GLOBE Ігри 2021 – ІІІ місце, всеукраїнська трудова акція «Дослідницький марафон» - ІІІ місце, всеукраїнська акція «Птах року» - ІІІ місце, всеукраїнська акція-змагання «День юного натураліста» - ІІ місце. Упродовж 2021-2022н.р. виборола призові місця у 14 конкурсах, 4 з яких Міжнародного рівня.
 
     Шевчук Галина Ігорівна – МДЕС 10 клас.
З 2023 року - голова Ради учнівського самоврядування закладу. Ведуча заходів. Упродовж 2021-2023 років за результатами участі у конкурсах Міжнародного та Всеукраїнського рівня здобула 22 призових місць, серед яких 3 Міжнародного рівня, 1 гран-прі та 9 перших місць Всеукраїнського рівня. Серед них: - Всеукраїнський конкурс з квітництва та ландшафтного дизайну ІІ місце, - Міжнародна науково-освітня програма GLOBE (Phenology) І,ІІ,ІІІ місце, - Всеукраїнський конкурс з флористики і фітодизайну «Україна починається з тебе!» І місце, - Всеукраїнський конкурс з флористики і фітодизайну «Код нації українця» І місце.
  
       Туранський Іван Ігорович - ВПУ №21  ІІ курс.
Навчається за професією «Оператор обробки інформації та програмного забезпечення». Голова учнівського самоврядування училища. Автор багатьох проєктів, зокрема конкурсу «Найрозумніший». За підсумками обласного конкурсу дітей та юнацтва «За нашу свободу» зайняв 2-ге місце за авторський вірш «Зустріч з Героєм».
 

Останні новини

26 автобусом по набережній
Оновлено: 2024-05-02 15:34:54
Опубліковано: 2024-05-02 15:21:00
 Новий автобус №26 поїхав на набережну. Це вже 22-й маршрут комунального транспорту в Івано-Франківській громаді. Необхідний був давно задля кращого сполучення середмістя, набережної імені Васил...
Вічній пам’яті Юрка Стецика та Остапа Бринського
Оновлено: 2024-05-02 12:45:26
Опубліковано: 2024-05-02 12:42:00
 Відомим франківцям Юркові Стецику та Остапу Бринському, які загинули в російсько-українській війні, відкрили анотаційні дошки. Пам’ятні знаки розмістили та освятили на території альма-матер пол...
Передсвяткова інспекція
Оновлено: 2024-05-01 14:51:17
Опубліковано: 2024-05-01 14:45:00
 Івано-Франківська громада готується до Великодня. Робота у місті та усіх селах громади закипіла, комунальники чепурять Франківськ перед весняними святами. Тим часом міський голова Руслан Марцін...
Швидше та якісніше дослідити власне здоров’я
Оновлено: 2024-05-01 13:33:52
Опубліковано: 2024-05-01 13:31:00
 В Івано-Франківській міській поліклініці №1 відкрили оновлену сучасну лабораторію. Приміщення відремонтували, а для ефективнішої роботи лаборантів закупили автоматизоване обладнання та сучасні ...
Підсумки 42 сесії міської ради: відзнаки полеглим, звернення і виплати
Оновлено: 2024-04-30 15:49:37
Опубліковано: 2024-04-30 15:38:00
Сесія Івано-Франківської міської ради традиційно розпочалася з хвилини мовчання за загиблими у російсько-українській війні. На початку сесії очільник громади Руслан Марцінків нагородив, на жаль,...
357 полеглим воїнам уже присвоєно звання "Почесного Громадянина Івано-Франківська"
Оновлено: 2024-05-01 15:46:57
Опубліковано: 2024-04-30 12:06:00
На 42 сесії Івано-Франківської міської ради присвоїли звання «Почесний Громадянин міста Івано-Франківська» (посмертно) загиблим у 2023 році. Нагадаємо, враховуючи історичну роль, героїзм, особис...
Для безпеки породіль, дітей і персоналу: в міському пологому суттєві оновлення
Оновлено: 2024-04-29 13:55:02
Опубліковано: 2024-04-29 13:47:00
Повноцінна лікарня під землею. У Івано-Франківському міському перинатальному центрі вже скоро запрацює облаштоване укриття з операційними та пологовими залами, а також з палатами для породіль та...
До воїнів та комунальників на Донеччину: чергова волонтерська поїздка
Оновлено: 2024-04-25 11:49:27
Опубліковано: 2024-04-25 11:35:00
 Автомобіль, FPV-дрони, засоби зв’язку, генератори, екофлоу, інструменти та спорядження – усе це в черговій волонтерській поїздці повезли нашим захисникам на Донеччину. Окрім того, Івано-Франків...
Ігор Лудчак – Герой, що поліг за всіх нас
Оновлено: 2024-04-26 12:23:30
Опубліковано: 2024-04-25 11:35:00
Загинув, захищаючи побратима і кожного з нас. Анотаційну дошку Ігорю Лудчаку відкрили у с. Угорники. Пам’ятний знак розташований на фасаді спеціальної школи Івано-Франківської обласної ради, вих...
В пам’ять про Героїв
Оновлено: 2024-04-24 10:10:24
Опубліковано: 2024-04-20 11:12:00
 В Івано-Франківську другий рік поспіль провели акцію “Посади дерево в пам’ять воїна”. Мешканці громади, ініціативні групи, ОСББ могли безкоштовно отримати від міста дерево і посадити у своєму д...
Велике прибирання і озеленення
Оновлено: 2024-04-22 11:50:14
Опубліковано: 2024-04-20 11:12:00
  Традиційно за два тижні до Великодня Івано-Франківськ вийшов на толоку. Протягом суботи мешканці громади зібралися у різних локаціях, щоби причепурити зелені зони.  «Така толока сьогодні відб...
Полеглі, але не забуті: вшанували Героїв Дмитра Луціва та Сергія Савчина
Оновлено: 2024-04-19 13:01:10
Опубліковано: 2024-04-19 12:48:00
Анотаційні дошки загиблим у російсько-українській війні захисникам Дмитрові Луціву та Сергію Савчину відкрили на фасаді ліцею №16. Саме в цьому освітньому закладі навчалися Герої. Тепер на їх пр...
«Успіх у бізнесі»: 20 франківців пройшли навчання й здобули необхідний досвід
Оновлено: 2024-04-19 09:48:30
Опубліковано: 2024-04-19 09:43:00
Задля розвитку власної справи. У Бізнес-інкубаторі Івано-Франківська завершилися чергові курси для досвідчених підприємців та початківців. Навчально-практичний курс «Успіх у бізнесі» - це 144 го...
Для жіночого здоров'я: в поліклініці №4 відкрили сучасний гінекологічний кабінет
Оновлено: 2024-04-17 14:42:14
Опубліковано: 2024-04-17 14:36:00
Новий сучасний гінекологічний кабінет відкрили у міській поліклініці №4, що на вулиці Вовчинецькій у Івано-Франківську. Відтепер тут надаватимуть медичні послуги жінкам та вагітним, які проживаю...
Посівна 2024 у Івано-Франківській громаді стартувала
Оновлено: 2024-04-17 11:00:51
Опубліковано: 2024-04-17 11:00:00
Цього року комунальне підприємство «Франківськ Агро» запланувало засіяти на майже 200 гектарах соняшник, гречку та сою. Як і минулих років, засіватимуть комунальні землі та людські паї у селах ...
Дощ – не завада: інспекція за розкладом
Оновлено: 2024-04-16 11:08:06
Опубліковано: 2024-04-16 11:06:00
Традиційна інспекція на велосипедах відбулася. Руслан Марцінків спільно з комунальниками об’їздили з перевіркою центральну частину міста. Від вулиці Грушевського, на Залізничну, Марійки Підгірян...
Бюджет участі триває – голосуйте!
Оновлено: 2024-04-15 12:14:48
Опубліковано: 2024-04-15 12:14:00
У громаді триває голосування за кращі проекти у межах програми «Бюджет участі». Усього 108 проектів-кандидатів на фінансування реалізації за кошти міського бюджету. Здебільшого голосують онлайн...
"Дім воїна" допомагає фізично реабілітовувати захисників після поранення
Оновлено: 2024-04-12 15:51:55
Опубліковано: 2024-04-12 15:43:00
Таку ініціативу впровадив комунальний заклад «Дім воїна». Безкоштовна послуга доступна військовослужбовцям, які зазнали поранень та потребують відновлення. Щовівторка та щоп’ятниці 48-річний Мик...
Вшанували пам'ять полеглого Героя Андрія Кудли
Оновлено: 2024-04-15 09:37:15
Опубліковано: 2024-04-11 15:19:00
Анотаційну дошку загиблому захиснику Андрію Кудлі відкрили на фасаді ліцею №19. У стінах цього навчального закладу майбутній військовий отримав знання та відданість рідній державі. Змалечку Андр...
Допомога військовим: 12 програм виплат та підтримка родин
Оновлено: 2024-04-10 14:52:35
Опубліковано: 2024-04-10 14:51:00
20 і 50 тисяч допомоги від громади на спорядження, а також виплата після поранення, на реабілітацію чи то комунальні послуги. Івано-Франківськ далі продовжує виплачувати гроші військовим одразу...